Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Odstranění sušáků a zpevněné plochy pod nimi na území městské části Praha 12, rok 2024
Odesílatel Petr Hrubant
Organizace odesílatele Městská část Praha 12 [IČO: 00231151]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.04.2024 16:53:50
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dodatečná informace – veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku s názvem „Odstranění sušáků a zpevněné plochy pod nimi na území městské části Praha 12, rok 2024“

Po termínu (8. 4. 2024) stanoveném na dotazy k podmínkám uvedeným ve výzvě bod 8.1. byl zaslán následující dotaz potenciálních účastníků:

Dotaz účastníka č. 1

Dobrý den,
prosím Vás o vysvětlení:

Ve výzvě k podání nabídky v bodě 3 "Předmět veřejné zakázky" uvádíte pouze odstranění sušáků vč. patek a odstranění zpevněných ploch. Dále v bodě 7 "Požadavky zadavatele na zpracování nabídkové ceny" požadujete cenu za hloubení jámy sbíječkou pro sloupek, což je v rozporu.

V SOD požadujete jako přílohu podrobný položkový rozpočet. V zadávací dokumentaci je přiložen pouze výkaz výměr. Máme tento výkaz upravit na položkový rozpočet nebo stačí uvést celkovou cenu?

Předem Vám děkuji

Odpověď zadavatele:

- bod o odstranění sloupků byl nadbytečný a byl vypuštěn. Tento bod byl pouze ve výzvě. V návrhu smlouvy toto ustanovení není.

- v položkovém rozpočtu stačí uvést celkovou cenu.

S ohledem na nadbytečný text ve výzvě, jenž není uveden v návrhu smlouvy a zachovaný rozsah prací v položkovém rozpočtu nemá tato informace vliv na termín odevzdání nabídek (11. 4. 2024 11:00 hod.).